Giulietta helmalistan irroitus

Alfoista

Valvoja: Moderators

Vastaa Viestiin
ozQ
Viestit: 2
Liittynyt: 19 Heinä 2021, 09:44

Giulietta helmalistan irroitus

Viesti Kirjoittaja ozQ »

Hyvää iltaa,
Osaako kukaan sanoa kannattaako Giulietan vm2011 helmalistoja lähteä irroittamaan ilman varakiinnikkeitä? Katkeavatko kiinnikkeet lähes aina? Onko lista myös liimalla kiinni?
Pitäisi saada kaarien pintaruosteet hoidettua ennen talvea :-D

Avatar
tritonus
Viestit: 110
Liittynyt: 14 Huhti 2011, 14:50

Re: Giulietta helmalistan irroitus

Viesti Kirjoittaja tritonus »

Moro,

Kokemukseni on sport packin helmoista.
Lista on kiinni muutamalla muovikiinnikkeellä pohjassa ja mahdollisesti ruuvilla muistaakseni etupyörän aukosta.
Pohjan muovikiinnikkeet aukeaa kun nostaa siitä kannasta keskeltä sen nastan ylös. Onnistuu vaikka ruuvarilla. Näitä kiinnikkeitä saatat tarvita uusia, löytyypi esimerkiksi Motonetistä.
Pohjan kiinnikkeet ja sen mahdollisen ruuvin päädystä kun olet irrottanut lista lähtee liu'uttamalla irti. Suunta on muistaakseni eteenpäin, mutta sen suunnan voi tarkistaa katsomalla auton alta. Helmalistan kiinnikkeet näkyy ihan selvästi ja siitä näkee kumpaan suuntaan helmaa pitää tuupata. Suoraan kyljestä poispäin vetäen rikkoo kiinnikkeet varmasti.
Mikäli niitä helmalistan valkoisia kiinnikkeitä menee rikki, löytyy niitäkin Motonetistä. Itse en aivan identtisiä löytänyt, mutta tarpeeksi liki jotta ajoivat asiansa.

ozQ
Viestit: 2
Liittynyt: 19 Heinä 2021, 09:44

Re: Giulietta helmalistan irroitus

Viesti Kirjoittaja ozQ »

Kiitos vastauksesta. Oli pelkästään kiinni noilla pohjan sekä helmalistan kiinnikkeillä, ei ruuveja missään. Pohjan kiinnikkeiden jälkeen lista lähti irti vetämällä keulaan päin. Kuten mainitsit, niin pohjan sekä helman kiinnikkeitä löytyi motonetistä. Kiitokset vielä avusta!

Vastaa Viestiin