Sivu 1/3

Tarra-, paita- ja teippi-info

Lähetetty: 20 Maalis 2013, 14:08
Kirjoittaja PabloNeruda
Lyödään nyt lukkoon t-paidan / tarrojen lopullinen ulkoasu. Eli t-paita tullaan tekemään mallikuvasta poiketen siten, että alfabbs.fi -teksti (ilman www-osaa) tullaan painamaan isona selkään Alfa Romeo -fontilla. Mikäli asiakas haluaa paitaan fooruminimimerkkinsä, tullaan se painamaan paidan vasempaan hihaan myös tuolla samalla Alfa-fontilla.

Paitoja tullaan tarjoamaan pääsääntöisesti mustana, harmaana ja valkoisena. Muita värejä saadaan sovittaessa. Paitojen koot ainakin näin alkuun s-xxl.

Hinta paidalle ilman nimimerkkiä 10€ posteineen.
Nimimerkillä 12€ posteineen.
Myös naisten paitaa löytyy, kuvan otan siitä myöhemmin. Hinta muistaakseni sama kuin tuossa mallipaidassa.


Pipoa tarjotaan ainoastaan mustana ja teksti pääsääntöisesti punaisena. Teksti kuvasta poiketen alfabbs.fi, ilman www-osaa. Pipoa tarjolla kahta eri mittaa (lyhyt ja pitkä).

Pipon hinta 10€ posteineen.

Kuva

Teippien kohdalla tarjolle tulee 140mm ja 250mm pitkä teippi. Teippiä saa nimimerkillä tai ilman, molempia kokoja. Teippien värit pääsääntöisesti punainen, valkoinen, hopea ja musta. Mallikuvasta poiketen, myös teipeistä jätetään tuo www-osa pois. Tarraa saa sekä sisäpuolelle, että ulkopuolelle liimattavaa mallia. Tarrojen kirjaimet ovat irtokirjaimia, joten liimattaessa esim. mustalle pinnalle, musta väri tulee näkymään taustalta sekä esim. a-kirjaimen reiästä. Tarrojen päälle tulee erillinen siirtoteippi, jonka avulla tarra siirretään teipattavalle pinnalle. Hinnat teipeillä seuraavat:

Pieni tarra 4€ posteineen
Iso tarra 6€ posteineen.
Tarra nimimerkillä 6€ posteineen. Alfabbs.fi tekstin mitta 140mm, nimimerkki samankokoisella fontilla ja @ merkki välissä.

Kuva

Tarvittaessa saadaan muunkinlaisia teippejä pihalle. Esim. konepellin kokoinen Alfa-logo tai esim. Alfa Romeo tekstit auton kylkeen ;)


Tilausohjeet:
Laittakaa tilaukset minulle yksityisviestinä. Laittakaa viestiin osoitetiedot. Tilattavista tuotteista lisäksi seuraavat tiedot:
* Tarrat, iso vai pieni tarra? Väri? Sisälle vai ulkopuolelle liimattava versio? Nimimerkillä vai ilman?
* T-paita, koko, väri, tuleeko paita nimimerkillä vai ilman? Tekstin väri, jos haluaa muun kuin punaisen?
* Pipo, pitkä vai lyhyt pipo? Tekstin väri?


Tilaukset tulen keräämään n. kuukauden ajalta ja sen jälkeen käyn painamassa tuotteet valmiiksi ja postitan ne eteenpäin. Seuraava toimituserä jälleen n. 1 kk jälkeen ja niin edelleen.

Terveisin
Pasi

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info

Lähetetty: 20 Maalis 2013, 14:15
Kirjoittaja Epezi
Saako tarroja myös sisäpuolelle liimattavana?

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info

Lähetetty: 20 Maalis 2013, 14:30
Kirjoittaja hagger16
^ +1

Joutaisiko tuo "www" kuikkaan?

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info

Lähetetty: 20 Maalis 2013, 14:38
Kirjoittaja PabloNeruda
Teippejä saa sisäpuolelle liimattavia myös. Samaa tarraa, mutta leikataan "vääränkätisenä". Liimattaessa sisäpuolelle väri on sama kuin normaalisti teipattaessa. Hinta sama.. Pyysin tulostamaan myös valkoisia tekstejä eli tarjolla on punainen, valkoinen ja hopea.

Pyritään pysymään näissä kokoluokissa / väreissä. Tarvittaessa toki saadaan vaikka leveämpääkin tekstiä / eri väreillä.

Tarrojen malli on otettu aiemmasta tarrasta, siitä tulee tuo www . alfabbs . fi

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info

Lähetetty: 20 Maalis 2013, 16:04
Kirjoittaja FSKK-VS
^ +1, punainen pieni tarra.

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info

Lähetetty: 20 Maalis 2013, 16:07
Kirjoittaja Polforea
Ehkä todella rankka idea, koska lopputulos olisi yksittäiskappaleita, mutta mihin paidan hinta nousisi, jos tuo alfabbs.fi olisi takana ja edessä olisi vaikka vasemman rinnan kohdalla fooruminimimerkki?

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info

Lähetetty: 20 Maalis 2013, 16:25
Kirjoittaja PabloNeruda
Tuota nimimerkkijuttua pitäisi miettiä vielä erikseen. Ihan hyvä idea kyllä! Hinta ei nyt ihan hirveästi pomppaa, mutta ongelmaksi muodostuu se, että en voi tehdä paitojan niin sanotusti varastoon. Eli toimitusaika voi venyä jonkin verran.

Pistäkää tilaukset minulle yksityisviestillä, niin on helpompi hahmottaa kuka tilaa ja mitä tilaa. Tietysti osoitetiedot yms. mukaan.. Annan sitten tilinumeroa mihin tilauksen voi suorittaa.

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info

Lähetetty: 20 Maalis 2013, 16:51
Kirjoittaja gtvaj
anteex tyhmyyteni mutta onko tuo punainen siis niin että isoteksti on se isompi tarra ja perässä on 2 pienempää tarraa päällekkäin vai onko kaikissa tarroissa tekstiä kuin sillisalaatissa ?

yksinkertainen on siis kaunista :wink:

ja tarraa voisi olla läpinäkyvällä pohjalla, pelkällä punaisella tekstillä !!

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info

Lähetetty: 20 Maalis 2013, 17:10
Kirjoittaja PabloNeruda
Sori kun en tajunnut kertoa noista tarroista enempää. Eli nuo ovat nyt tuollaista sillisalaattia, koska niitä ei ole leikattu vielä toisistaan erilleen. Eli yksi iso tai yksi pieni tarra.

Nuo kirjaimet ovat tuossa erillään toisistaan eli siinä ei ole lainkaan taustaa. Kirjaimet siirretään siirtoteipillä (maalarinteipin kaltaista) teipattavaan pintaan. Siirtoteippi laitetaan meidän toimesta tuohon päälle, kuvaus vaiheessa siirtoteippiä ei viitsitty laittaa päälle, koska tarroista ei saa sen jälkeen mitään selvää. Eli jos tuollainen teipataan valkoiseen autoon, niin valkoinen näkyy esim. A-kirjaimen reiästä.

Kone jolla teipit tehdään leikkaa siis jokaisen kirjaimen erikseen tasaisesta punaisesta teipistä..

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info

Lähetetty: 20 Maalis 2013, 17:16
Kirjoittaja Cuore Sportivo
Hyvä, jee, hienoa toimintaa PabloNeruda!

Tarroihin musta, punainen ja harmaa fontti vaihtoehdoiksi?

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info

Lähetetty: 20 Maalis 2013, 17:33
Kirjoittaja PabloNeruda
Kerätään tässä ehdotuksia tarrojen väreiksi yms. Ensi viikon loppupuolella menen juttelemaan tarkemmin näistä teippi / paita-asioista ja painan itselleni jonkinlaisen varaston. Teippejä voin tehdä isomman kasan eri värisiä, paidoista luultavasti pari per koko/väri. Jos joku paita loppuu itseltäni varastosta, niin sitten pyritään toimittamaan suoraan "toimistolta".

Tällä hetkellä t-paita valikoima oli hieman suppea, mutta uutta tilausta on tulossa siten, että ensi viikolla pitäisi alkaa toimitukset.

Paidoista juttelin juuri äsken isäni kanssa ja hän sanoi, että valkoinen on todella herkkä väri ja tästä syystä niitä on myyty aika vähän. Tuo harmaa ei ole läheskään yhtä herkkä, joten se lienee yksi vaihtoehto? Eli jos teille ok, niin otan varastoon mustaa ja harmaata paitaa, molempia punaisella fontilla.

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info

Lähetetty: 20 Maalis 2013, 18:35
Kirjoittaja WWWVespa
Mitä mainion juttu, että tällainen palvelu on jälleen olemassa.

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info

Lähetetty: 20 Maalis 2013, 19:06
Kirjoittaja Rolle
Hienoa, että löydettiin tällä jatkaja!

Muista vaan päivittää ensimmäiseen viestiin viimeisimmät tiedot, miten tilata jne., ettei olennaista tietoa huku viestiketjun sekaan.

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info

Lähetetty: 20 Maalis 2013, 22:03
Kirjoittaja Pasi
Ehdottomasti www. pois tuosta. Alfabbs.fi kelpaa ihan hyvin ja näyttää paremmalta :)

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info

Lähetetty: 21 Maalis 2013, 06:44
Kirjoittaja doublesix
Hienoa PabloNeruda! Oma ehdotus:

- t-paidat musta ja harmaa punaisella tekstillä
- tarrat musta, punainen ja harmaa fontti
- www pois
- ääni Polforean ehdotukselle.

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info

Lähetetty: 21 Maalis 2013, 08:45
Kirjoittaja Jarsan
^Muuten samaa mieltä, mutta jos vaikka tarroihin vielä valkoinen yhdeksi vaihtoehdoksi?

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info

Lähetetty: 21 Maalis 2013, 09:33
Kirjoittaja PabloNeruda
Huomenta kanssa-alfistit!

Rollen kanssa juttelin ja hänelle käy molemmat kirjoitusasut (www:lla tai ilman). Kummassakin tapauksessa pidetään alfabbs:n ensimmäinen a-kirjain pienenä.

Nyt pyydänkin foorumilaisia ottamaan kantaa pienen äänestyksen muodossa. Tehdäänkö jatkossa paidat, pipot ja tarrat www-tekstillä vai ilman? Äänestys lisätty ensimmäiseen viestiin. Sovitaan vaikka näin, että äänestys päättyy pääsiäisenä, jolloin tulen tekemään itselleni varastoon näitä tuotteita..

Mallipipoissa ja paidoissa on nyt nuo www-tekstit ja myyn ne sellaisinaan joka tapauksessa. Mallitarrojen kohdalla ostaja voi itse jättää tuon www-osan pois. Ok, tarra lyhenee toki hieman..

Tarrojen väreissä toivomuksia on esitetty valkoisesta, harmaasta (hopea), mustasta ja punaisesta. Huomioin väriehdotukset ja teen niiden perusteella pääsiäisenä itselleni jonkinlaisen varaston. Sama homma pipojen ja paitojen kanssa, otan eri kokoja ja värejä varastoon pääsiäisenä. Toimitukset pääsevät siis vauhtiin kunnolla pääsiäisen jälkeen. Joitakin yksittäiskappaleita saattaa onnistua aiemmin.

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info

Lähetetty: 21 Maalis 2013, 09:36
Kirjoittaja PabloNeruda
Teen nyt uuden viestin tästä asiasta.. Toinen juttu on tuo muutamien ehdottama nimimerkin lisääminen paitaan. Sekin onnistuu, sovitaan vaan millä periaatteella paidat tehdään.

Onko jollain tietoa tuosta alfabbs.fi tekstin fontista? Jos nimimerkki laitetaan samalla fontilla.. Pidetäänkö tekstin koko samana nimimerkissä kuin alfabbs.fi tekstissä? Painetaanko samalle korkeudelle, keskelle paitaa?

Hinnan tarkistan tuolle "lisäykselle" vielä tämän päivän aikana.

edit.

Hinta nimimerkillä varustetulle paidalle varmistettu. Eli nimimerkki etupuolelle, alfabbs.fi teksti takapuolelle = hinta 13€ posteineen. Muistakaa mainita tilausta tehdessänne, että haluatteko nimimerkillisen vai merkittömän paidan.

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info

Lähetetty: 21 Maalis 2013, 12:30
Kirjoittaja jkk
tuli vaan mieleen noista foorumitarroista ja nimimerkillä varustetuista paidoista: olisko ihan hölmö idea jos sais nimimerkillä varustettuja tarroja esim. tyyliin nimimerkki@alfabbs tai jotain??

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info

Lähetetty: 21 Maalis 2013, 12:34
Kirjoittaja WWWVespa
^Loistava idea. Ainakin mulla olisi kanttia vastaanottaa pyyhkeitä, jos olisin tötöillyt liikenteessä.

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info

Lähetetty: 21 Maalis 2013, 12:36
Kirjoittaja Polforea
PabloNeruda kirjoitti:Pidetäänkö tekstin koko samana nimimerkissä kuin alfabbs.fi tekstissä? Painetaanko samalle korkeudelle, keskelle paitaa?
Mun mielestä alfabbs.fi saisi olla hitusen isommalla (erottuu ja näkyy kauempaa) kuin nimimerkki ja nimimerkki sopisi ehkä paremmin sivuun (vasemmalle?). Voi Bellassa bongata selän kaukaa "Hei toi on 'meitä'" ja nimimerkki on helppo tähystää läheltä, kun morjestaa naamatusten.

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info

Lähetetty: 21 Maalis 2013, 12:43
Kirjoittaja PabloNeruda
Paidassa voisi toimia tuo Polforean ehdottama malli eli alfabbs.fi selkään isommalla ja nimimerkki vaikka vasemmalle pienemmällä. Lisäksi nimimerkki voisi olla "tikkukirjaimilla" kuten joku privalla ehdotti. Yksi syy tähän on se, että tuo alfabbs.fi ei taida olla mikään valmis fontti vaan osittain käsin tehty..

Tuo nimimerkki@alfabbs on myös ihan ok idea, tosin minusta se näyttää liikaa sähköpostiosoitteelta. Eli pitäisikö se olla sitten esim. nimimerkki / alfabbs.fi. Tässäkin tapauksessa nimimerkki tulisi tikkukirjaimilla ja alfabbs.fi tulisi sitten varmaan tuolla fontilla joka noissa teipeissä on..

Ongelma (jos nyt ongelmasta voi puhua) näissä yksilöidyissä tarroissa on se, että niiden toimitusaika venyy sitten jonkun verran. Mikäli näitä tehdään enemmän, niin käyn n. 1 kerran kuukaudessa tekemässä itse nuo tarrat ja postitan niitä sitä mukaa. Mietin tuossa itse, että mitä vaihtoehtoja laitan tarjolle ja teen jonkinlaisen listan tarjolla olevista tuotteista. Pyritään kuitenkin siihen, että malleja ei tule liikaa..


Äänestys näyttää jo nyt aikalailla painottuvat tuohon alfabbs.fi tekstin suuntaan eli ilman www:ta..

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info

Lähetetty: 21 Maalis 2013, 12:45
Kirjoittaja Jarsan
jkk kirjoitti:tuli vaan mieleen noista foorumitarroista ja nimimerkillä varustetuista paidoista: olisko ihan hölmö idea jos sais nimimerkillä varustettuja tarroja esim. tyyliin nimimerkki@alfabbs tai jotain??
Eihän tuo periaatteessa leikkaajalle lisätyötä tuo, jos tilattavat tarrat toimitetaan firmalle valmiiksi vektoroituna (.ai, .eps, .cdr?) ja ladottuna järkevästi. Pitäisi vain olla tuo fontti muuten homma menee mahdottomaksi tai alfabbs.fi -teksti pitäisi vaihtaa jollekin toiselle fontille. Nyt tuo teksti on vissiin vektoroitu kuvasta?

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info

Lähetetty: 21 Maalis 2013, 12:53
Kirjoittaja WWWVespa
Palveluntuottaja voi mielestäni määritellä tarjonnan oman valintansa mukaan ja hänhän näyttää ottavan kehitysehdotukset huomioon.

Mulla on fontti, jos joku sitä kaipaa.

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info

Lähetetty: 21 Maalis 2013, 12:56
Kirjoittaja PabloNeruda
Eihän tuo periaatteessa leikkaajalle lisätyötä tuo, jos tilattavat tarrat toimitetaan firmalle valmiiksi vektoroituna (.ai, .eps, .cdr?) ja ladottuna järkevästi. Pitäisi vain olla tuo fontti muuten homma menee mahdottomaksi tai alfabbs.fi -teksti pitäisi vaihtaa jollekin toiselle fontille. Nyt tuo teksti on vissiin vektoroitu kuvasta?
Juuri näin. Minä hoidan kyllä nimimerkit tarroihin yms. mutta fonttia ei ole olemassa. Tuo on jpg-kuvasta vektoroitu..

Eli kuten ylhäällä ehdotin, niin nimimerkki "tikkukirjaimilla" ja alfabbs.fi tuolla fontilla millä se on. Väliin joku merkki katkaisemaan esim. / -merkki.. Voi näyttää toki hölmöltä, mutta alfabbs.fi-tekstin laitto jollain toisella fontilla on minusta myös hölmö vaihtoehto. Idea on kuitenkin matkia tuota Alfa Romeo tekstin ulkoasua.

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info

Lähetetty: 21 Maalis 2013, 12:56
Kirjoittaja PabloNeruda
WWWVespa, jos fontti löytyy, niin tänne kiitos :D

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info

Lähetetty: 21 Maalis 2013, 13:12
Kirjoittaja Jarsan
PabloNeruda kirjoitti:Voi näyttää toki hölmöltä, mutta alfabbs.fi-tekstin laitto jollain toisella fontilla on minusta myös hölmö vaihtoehto. Idea on kuitenkin matkia tuota Alfa Romeo tekstin ulkoasua.
Juu, juuri tuota ulkonäkö-asiaa mietinkin tuossa. Edellinen viesti lähti ennen kuin huomasin sun vastanneen tikkukirjaimista ja, että käyt ne itse leikkaamassa/perkaamassa. :)

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info

Lähetetty: 21 Maalis 2013, 13:19
Kirjoittaja PabloNeruda
Nyt näyttäisi siltä, että löytyy alfa romeo fontti ja itsekin löysin netistä jonkinlaisen editorin. Pistin nyt hetkeksi tilaukset jäihin, sovitaan nyt mitä laitetaan tarjolle!

Teippaajan / minun toivomus olisi, että erilaisia tuotteita ei tulisi kovin suurta määrää, joten ehdotan seuraavaa settiä:

* Pieni tarra alfabbs. fi
* Suuri tarra alfabbs. fi
* Tarra "nimimerkki - alfabbs. fi"
* T-paita alfabbs. fi etupuolelle
* T-paita alfabbs. fi selkään ja nimimerkki vasempaan rintaan
* Pipo alfabbs. fi tekstillä

Alfa-fontti kun nyt löytyy, niin voidaan siis tehdä esim. tarraa "nimimerkki - alfabbs. fi" Nopealla testillä - merkki voisi olla aika hyvä vaihtoehto. @ merkki näyttää liikaa s-postiosoitteelta ja / voi näyttää vähän hölmöltä. Mielipiteitä tästä? Vai olisiko selvempää nimimerkki tikkukirjaimilla ja sitten tuo alfabbs. fi logo? Sama homma paidan kanssa nimimerkki tikkukirjaimilla vai alfa-fontilla?

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info

Lähetetty: 21 Maalis 2013, 13:20
Kirjoittaja jkk
^^ilmanmuuta tuo alfabbs tuolla alfan hienolla fontilla eikä tikkukirjaimilla

ja ^ tuo väliviiva (-) on ainakin mun mielestä hyvä vaihtoehto :)

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info

Lähetetty: 21 Maalis 2013, 13:25
Kirjoittaja PabloNeruda
Ei onnistu ilmeisesti kahden äänestyksen laittaminen samaan topicciin, niin käykää täällä äänestämässä / kommentoimassa vielä tuota fonttiasiaa:
http://www.alfabbs.fi/viewtopic.php?f=3&t=25108" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info

Lähetetty: 21 Maalis 2013, 18:08
Kirjoittaja JaRoDD
Onko tässä nyt sitten käynyt niin, että enää tätä mallia teippiä ei ole enää saatavilla:

Kuva

Niitä koitin kovasti tilailla siltä edelliseltä tarrasepältä siinä onnistumatta... :(

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info

Lähetetty: 21 Maalis 2013, 18:16
Kirjoittaja PabloNeruda
Käytännössä pystytään tekemään ihan minkälainen tarra tahansa. Lähinnä tässä nyt haetaan foorumitarralle/paidalle/pipolle hyvää vaihtoehtoa. Tavoitteena olisi siis se, että jokaisella olisi edes suurinpiirtein samanlainen foorumitarra autossaan :D

Mutta jos tarvetta esim. tuollaiselle alfa romeo tarralle, niin ota yhteyttä privalla. Katsotaan mitä keksitään.

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info

Lähetetty: 22 Maalis 2013, 18:45
Kirjoittaja PabloNeruda
Äänestys on tässä vaiheessa jo niin selkästi vaihtoehdon ilman www-tekstiä puolella, että eiköhän se äänestys ollut siinä. T-paitaan tullaan lisäämään (asiakkaan niin halutessa) foorumin nimimerkki. Äänestäkää täällä vielä nimimerkin fontista ja sijainnista:

http://www.alfabbs.fi/viewtopic.php?f=3&t=25108" onclick="window.open(this.href);return false;

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info

Lähetetty: 24 Maalis 2013, 20:24
Kirjoittaja PabloNeruda
Nyt on lyöty lukkoon teippien, t-paitojen ja pipojen ulkoasu. Alan nyt ottamaan tilauksia vastaan yksityisviesteillä. Katsokaa tilausohjeet ensimmäisestä viestistä! Kerään nyt tilauksia pääsiäiseen (pääsiäisen jälkeiseen tiistaihin) asti ja painan tilatut tuotteet pääsiäisen / alkuviikon aikana. Postitan tuotteet sitten pääsiäisen jälkeisellä viikolla.

Seuraava erä tullaan painamaan tuosta hetkestä n. 1-1,5 kk:n jälkeen. Mikäli tuotteilla on todella tulenpalava kiire, niin voidaan sitten sopia erityisaikataulusta.

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info. Eka deadline 2.4.2013!!

Lähetetty: 29 Maalis 2013, 19:32
Kirjoittaja PabloNeruda
Tilauksia tullut ihan kiitettävästi tähän mennessä, joten kiitos foorumilaisille. Olen menossa teippaamaan tuotteita näillä näkymin maanantaina ja yritän pistää tuotteet postiin tiistaina. Eli pistetään tälle ensimmäiselle tilauserälle deadlineksi tuo tiistai. Tiistain jälkeen tulevat tilaukset katsotaan sitten omalla aikataululla. Joka tapauksessa olen muuttamassa toukokuun alusta samalle paikkakunnalle missä isäni ja veljeni tätä teippibisnestä pyörittävät, joten jatkossa tilaukset tulevat kyllä nopeasti perille.

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info. Eka deadline 2.4.2013!!

Lähetetty: 01 Huhti 2013, 11:28
Kirjoittaja Wile E. Coyote
Asiallisen napakkaa toimintaa 8) Monesti tälläiset harrastepohjan yhteisprojektit kun roikkuvat kuukaudesta toiseen. Vaikka se on sillai ymmärrettävää jos tekee ilman että voitosta on tietoakaan leipätyön ohessa. Selittelyt sikseen, hieno homma!

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info. Eka deadline 2.4.2013!!

Lähetetty: 01 Huhti 2013, 18:20
Kirjoittaja PabloNeruda
Tämä on ihan mukavaa näpräilyä opiskelun ohella. Toukokuussa tosin alkaa oikeat työt, mutta samalla muutan paikkakunnalle, josta löytyy nämä teippilaitteet. Eli jatkossa pystyn kyllä tekemään teippejä ja paitoja ihan hyvällä tahdilla.

Tänään painoin paitoihin alfabbs.fi tekstit. Nimimerkkien kanssa on pientä ongelmaa, koska tuo alfa-fontti oli hieman "karkea". Huomenna aamulla pikkuveljen kanssa hieman hiomme fonttia paremmaksi ja painamme nimimerkit.

Tuotteet lähtevät postiin siis huomenna iltapäivästä tai viimeistään ylihuomenna.

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info.

Lähetetty: 02 Huhti 2013, 16:19
Kirjoittaja PabloNeruda
T-paidat ja pipot on nyt painettu. Tarroissa on vielä pientä "näpräystä" täksi illaksi, joten huomenna aamulla pistän tuotteet postiin. Tarrojen kohdalla pistin kaikkiin nimimerkillisiin tarroihin tuon @-merkin mukaan. Jokainen saa sitten itse päättää, että käyttääkö tuota merkkiä vai leikkaako nimimerkin ja alfabbs.fi osan erikseen.

Eli tarrojen ulkoasu tulee olemaan "nimimerkki @ alfabbs.fi" mikäli nimimerkillä on tarran tilannut.

Seuraavat tilaukset tulen käsittelemään luultavasti toukokuun alkupuolella ja siitä eteenpäin sitten pystyn tekemään tarroja vaikka päivittäin.

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info.

Lähetetty: 02 Huhti 2013, 22:19
Kirjoittaja PabloNeruda
Tuotteet on nyt pääsääntöisesti pakattu. Tarrojen kanssa tein itse pienen mokan siinä mielessä, että nimimerkillistä tarraa tein liian pienenä. Jatkossa tarjolla on vain yhtä kokoa oleva nimimerkillinen tarra ja sen mitta vaihtelee nimimerkin mukaan. Joka tapauksessa tarran alfabbs.fi osa tulee olemaan jatkossa 14cm pituudeltaan, tähän sitten päälle nimimerkki sekä @-merkki.

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info.

Lähetetty: 04 Huhti 2013, 14:16
Kirjoittaja PabloNeruda
Tässä vielä muutama virallinen tuotekuva:

Pipot ja tarraesimerkki. Tarra siirtoteipin päällä:
Kuva

T-paidan selkä:
Kuva

Hihan painatus:
Kuva

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info.

Lähetetty: 05 Huhti 2013, 22:29
Kirjoittaja Rouva Salo
^On se komia :)

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info.

Lähetetty: 06 Huhti 2013, 10:36
Kirjoittaja KauGoH
Kiitos, perille tuli paita. Nyt on sitten kaks paitaa, toinen ilman nikkiä, ja pipo ja kasa tarroja. Hienosti toimittu. 10 pistettä ja papukaija merkki :mrgreen:

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info.

Lähetetty: 06 Huhti 2013, 11:50
Kirjoittaja WWWVespa
Pipot sovitettu ja takaikkunaan laitetusta tarrasta laitettu autohallin hämärässä otettu kuva tekijälle, joten kiitosta vaan.

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info.

Lähetetty: 06 Huhti 2013, 19:31
Kirjoittaja Shakal
Kiitosta sataa myös täältä, toimitusnopeudesta kuin myös tuotteestakin.

Minä sekä emäntä ollaan hyvin tyytyväisiä.

Tarra-, paita- ja teippi-info.

Lähetetty: 06 Huhti 2013, 20:05
Kirjoittaja Tazio
Siisti paita ja nopea toimitus!

-Tazio

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info.

Lähetetty: 06 Huhti 2013, 20:43
Kirjoittaja PabloNeruda
Kiitos palautteesta!

Paitoja ja tarroja sai kyllä painaa aika ison kasan, joten suuri kiitos teille aktiivisuudesta. Kiirettä piti tuossa pääsiäisen aikaan, kun tein lisäksi "muutaman" ylimääräisen paidan. Taitaa olla teippaajilla joku 170 paitaa jonossa :D Alfa-paitoja taisin painaa 20-25 kappaletta.

Itse en tuosta teippitekniikasta ole niin hyvin perillä, joten leikkausvaiheessa meinasi tulla pieniä ongelmia pienempien tarrojen kanssa. Mutta loppujen lopuksi saatiin tarratkin kunnialla eteenpäin.

En muistanut edes mainita tuossa alussa, että saatavilla on myös naisten mallista t-paitaa. Shakal tilasi itselleen (eiku olikohan se emännälle? ;) ) tuollaisen naisten mallin, mutta enhän minä sitä muistanut kuvata. Nappaan jossain vaiheessa kuvia myös naisten paidasta, kun näyttää täällä foorumilla myös vastakkaisen sukupuolen edustajiakin löytyvän. Varastossa tosin taisi olla vain harmaata väriä, mutta saadaan myös muitakin värejä tarvittaessa.

Seuraava erä paitoja, pipoja ja tarroja tulostellaan sitten toukokuun alussa, joten otan nyt jo tilauksia vastaan. Pipo on tosiaan viralliselta nimeltään "kesäpipo", joten ei ole myöhäistä tilata sitäkään :)

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info.

Lähetetty: 08 Huhti 2013, 15:49
Kirjoittaja doublesix
Postilaatikossa odotti pari paketia :-D . Kiitos!

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info.

Lähetetty: 08 Huhti 2013, 19:43
Kirjoittaja vts
Perille tuli.KIITOKSET.
Tarrat liimailin :-D
Pesu ja katsastus vielä sit voikin jo ottaa ajoon.

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info.

Lähetetty: 08 Huhti 2013, 20:27
Kirjoittaja Albertolli
Teippiä ja paitaa tuli tännekin.
Mielestäni ainoa oikea väritys on punainen paita ja valkoinen teksti (kuva otettu hämärtyvässä illassa ilman salamaa, väri oikeasti kirkkaan punainen). Vääräoppiset voivat olla toista mieltä 8)

Re: Tarra-, paita- ja teippi-info.

Lähetetty: 08 Huhti 2013, 21:32
Kirjoittaja PabloNeruda
Kiitos kuvista! Itselläni jäi kamera matkasta, joten en saanut valmiista tuotteista kunnon kuvia. Varsinkin tämä punainen paita jäi harmittamaan, mutta nyt on siitäkin mallikuva.